Yhdistelylainalla eroon ulosoton uhasta

Ulosoton uhatessa, tai tilanteen ajautuessa siihen suuntaan voi yhdistelylaina tulla yhdeksi hyväksi vaihtoehdoksi parantamaan tilannetta. Idea on koittaa saada niin suuri yhdistelylaina, että sillä saa maksettua kaikki aiemmat velat ja lainat pois. Näin hoitaisit vain yhtä isompaa lainaa, yhdellä lainaerällä ja minimikuluilla kuukaudessa. Kuka tahansa meistä voi joskus ajautua huonoon taloudelliseen tilanteeseen, mutta siinä vaiheessa ei auta synkistellä vaan koittaa jotenkin ratkaista tilanne.

Parhaan mahdollisen yhdistelylainan voit hakea Sortterilta. Se kilpailuttaa puolestasi yhdistelylainan aina 60 000€ asti. Lähetä hakemus jo tänään ennenkuin tilanne pahenee, se ei sido sinua mihinkään.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Yhdistelylainaa, toiselta nimeltään järjestelylainaa, lainaa voi käytännössä hakea kuka vaan jolla on aiempia velkoja ja haluaa ne yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi.
Näiden ehtojen pitää kuitenkin toteutua jotta lainaa voidaan myöntää:

  • Yli 18 vuoden ikä
  • Suomen kansalainen
  • Säännölliset tulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Tarkoittaa siis käytännössä sitä, että yhdistelylainaa kannattaa hakea vielä ennenkuin on ulosoton piirissä, jotta välttyisi maksuhäiriömerkinnöiltä jotka voisivat estää yhdistelylainan saannin.

Mitä yhdistelylaina tarkoittaa?

Yhdistelylaina tarkoittaa yhtä isoa lainaa, jolla voit maksaa pois kaikki muut velat ja aiemmat pienemmät lainat. Mikäli maksat kuukaudessa montaa eri lainaa pois samaan aikaan, se tarkoittaa paljon ylimääräisiä kuluja kuukaudessa. Pelkästään tilinhoitokuluista, pienempien lainojen koroista ja palkkioista muodostuu valtava summa. Pääset yhdistelylainalla paljon helpommalla kun on vain yksi laina mitä maksaa pois, yhdellä kuukausierällä. Yleensä vielä korkokin yhdessä isommassa lainassa on pienempi ja samalla pääset monesta eri tilinhoitomaksusta ja ylimääräisestä kulusta eroon. Pelkästään tällä tavalla voit parhaimmillasi säästää satoja euroja kuussa.